1. Horgászni kizárólag érvényes napijeggyel lehet, melyet a halőrházban lehet kiváltani.

2. A napijegy átvételekor igazolvány átadása kötelező (horgászigazolvány, személyi igazolvány, diák igazolvány stb.…) melyet a halőr a horgászat befejezéséig megőriz.

3. A napijegy egy horgásznak két bottal való horgászatot tartalmaz, Ezen felül plusz I db botot használhatnak, aminek árát a mindenkori árlista alapján a horgászat megkezdése előtt ki kell fizetni. Horgászni botonként 1 db horoggal lehet.

4. A horgászaton kívüli tartalék botokat külön kell tárolni. A horgászatra aktuálisan használt botokon kívül a bottartó állványon más bot nem lehet.

5. Fonott zsinór használata TILOS, csak horog előkeként használható!!

6. A tóra érkező vendégeink csak az erre a célra kialakított parkolóban állíthatják le járműveiket. A horgászat megkezdése előtt autóikkal nem állhatnak be a horgászhelyhez. A csomagok kipakolása az erre a célra rendszeresített kiskocsikkal történik. Távozáskor szintén a kiskocsikkal lehet kihúzni a csomagokat.

7. Gyerek csak felnőtt felügyelete mellett horgászhat. A tó mélysége miatt a felnőtt feladata a gyerekfelügyelet.

8. A tóra csak gyakorlattal rendelkező, a halak épségét előtérbe helyező horgászokat várunk. A tavon horgászni kizárólag a kötelező horgászati kellékek megléte esetén szabad: pontymatrac, horogkiszedő, megfelelő méretű sűrű szemű merítőháló. Ezen eszközök használata minden hal fogása esetén kötelező.

9. Halmatrac a halőrházban korlátozott számban kölcsönözhetőek a kifüggesztett díjszabás alapján. Azonban, ha elfogynak az nem jelenthet hivatkozási alapot a kiegészítők nélküli horgászatra.

10. A halőr a kiegészítők meglétét, a kötelező halkímélő eszközöket, végszerelékeket, sebfertőtlenítők minőségét a horgászat során bármikor ellenőrizheti, utasításait maradéktalanul végre kell hajtani.

11. A hallal való kulturált bánásmód kötelező. A hallal való durva, felelőtlen bánásmód a horgászat azonnali megtiltását vonja maga után. Ha a nem megfelelő bánásmód miatt pusztul el a hal, annak árát meg kell téríteni, valamint nagy példányok esetében további kártérítésre kötelezhető a horgász.

12. Bójázásra kizárólag dőlőbója használható, amit távozáskor köteles a tóból kihozni.

13. Csónak használata kizárólag érkezéskor a tófenék feltérképezésére, bójázásra és alapozó etetésre használható 6 óráig, illetve délután 17-18 óra között.

14. A horog ütötte seb, valamint a hal felületén található egyéb sérülések fertőtlenítése kötelező.

15. A halat, kifogás után a legrövidebb időn belül vissza kell engedni a vízbe.

16. A halak fényképezése csak guggoló testhelyzetben történhet, megelőzve ezzel a halak sérülését. Ügyeljenek arra, hogy az folyamatosan a halmatrac felett történjen.

17. Halat haltartóba elrakni csak abban az esetben szabad, ha azt a horgász aktuális napi áron meg kívánja vásárolni. A tavon a 4 kg feletti halak védem alá esnek, így azokat elvinni nem lehet.

18. Amennyiben a fogott hal nem esik korlátozás alá, akkor az mérlegelés után megszabott áron megvásárolható.

19. A halak fizetés nélküli eltulajdonítása eljárást, valamint kitiltást von maga után.

20. Horgászni kizárólag a kiválasztott horgászhelyen szabad.

21. Horgászat közben botokat őrizetlenül hagyni TILOS!!Egy horgásznak mindig a helyszínen kell tartózkodnia, vagy a botokat ki kell venni!

22. Pergetni TILOS!!

23. A horgászat megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy a horgászhely nem szemetes. Abban az esetben, ha szemetet talál, azonnal jelezze azt a halőrnek.

24. A horgászat teljes időtartama alatt bárminemű szemetet kizárólag a kihelyezett hulladékgyűjtőkben lehet elhelyezni. Távozáskor mindenki köteles a horgászhelyet rendezett állapotban hátrahagyni.

25. A tóban fürdeni TILOS! Sátorozás a horgászhelyeknél engedélyezett. A tó területén mindenki köteles a természetvédelem, és a kulturált viselkedés írott és íratlan szabályait betartani.

26. A hangoskodás, más horgász zavarása, ittasan való horgászás, a halakkal való kíméletlen bánásmód, valamint a házirend be nem tartása azonnali kitiltást vonhat maga után.

27. Távozáskor a leadott igazolványok átvétele előtt a halőr a horgászfelszerelést átvizsgálja, megelőzve ezzel az esetleges félreértéseket.

28. A tóra háziállatot csak saját felelősségre lehet hozni, de szabadon engedni TILOS!

29. Segítségért az ügyeletes halőrhöz vagy a kapcsolattartóhoz fordulhat.

Élményekben gazdag horgászatot és nyugodt pihenést kívánunk!!

Vízparti szolgáltatásaink

VIP faház

VIP faház áll rendelkezésre a több napra érkezőknek, kényelmes ágyakkal, hűtővel.

Free Wifi

Ingyenes Wifi hálózat a tó egész területén.

Pontybölcső

Halbarát pontybölcsőt tudunk biztosítani mindazoknak akik nem hoztak. +500Ft

Pad és filagória

A legtöbb horgászhelyen pad található és fedett hely a félszigeten horgászóknak.

Tűzrakóhely

A legtöbb horgászhelyen kijelölt tűzrakóhely van, bogrács állvánnyal.

Napernyő

Igény esetén napernyőket biztosítunk a forró nyári napokon.

Hulladéktároló

A legtöbb horgászhelyen kijelölt hulladéktároló (kuka) található.

Toilett

A tó fő pontjain, minden horgászhelyhez közel mobil WC-k találhatók.